III. Kárpátaljai Keresztény Tudományos Diákköri Konferencia

2016. január 7., 12:57

A GörögKör – a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Görögkatolikus Lelkészsége – 2016. február 25-re meghirdeti a III. Kárpátaljai Keresztény Tudományos Diákköri Konferenciát.

A konferencia célja: a keresztény szellemiségű tudományosság szorgalmazása, a különböző szakterületek keresztény vonatkozásának a megtalálása, a történelmi egyházak örökségének és értékrendjének a tudományos kutatásokban való megjelenítése, a keresztény értékrendet valló magyar diákok találkozási lehetőségének megteremtése.

A konferencián ukrajnai és külföldi egyetemek és főiskolák, BA-, BSc-, MA-, MSc-, SSc-, PhD-képzésében részt vevő magyar diákjai vehetnek részt.

A nevezési lap a www.ortutaykoli.uz.ua honlapról tölthető le.

A nevezési lap, a bemutatásra szánt pályamű és az összefoglaló elektronikus és nyomtatott változatának beküldési határideje: 2016. február 15.

A nevezést elektronikusan a gorogkor.kmf@gmail.com címre és nyomtatva a következő címre kérjük eljuttatni: Görögkatolikus Ifjúsági Központ, 90202 Beregszász, Rákóczi tér 6. (a római katolikus templom mellett; a leadásra hétfőtől csütörtökig 9.00 és 15.00 között személyesen is van lehetőség).

Részletes tájékoztatást a +380-99-7579719 (Dancs Katalin), továbbá a +380-67-1573232, +380-50-8255542 (Marosi István) telefonszámon, vagy a gorogkor.kmf@gmail.com e-mail címen kaphatnak.

A Szervezőbizottság kéri a pályázókat, hogy a bemutatásra szánt pályamű és összefoglalója elkészítésénél tartsák be a megfelelő formai követelményeket, amelyek elérhetőek a www.ortutaykoli.uz.ua honlapon.

A feltöltendő pályamunkák formai követelményei:

Címlap: A feltöltött pályamunkán kizárólag a cím és a jelige szerepelhet, a fájl neve a jelige legyen. (Kérjük, hogy a pályamunkában ne szerepeljen köszönetnyilvánítás vagy bármilyen egyéb adat, ami a dolgozatot azonosíthatóvá teheti.)

A dolgozatok terjedelme minimum 20 000, maximum 30 000 leütés (karakter szóközzel) lehet, amibe a (láb)jegyzetek, a tartalom- és irodalomjegyzék is beleszámít, a mellékletek viszont ezen kívül értendők.

Formai követelmények: Times New Roman CE betűtípus, 12-es betűméret (jegyzetek Times 10-essel), szimpla sorköz. Margók: felső: 2,5 cm; alsó: 2,5 cm; bal: 3 cm; jobb: 2 cm. A dolgozat magyar vagy idegen nyelven adandó be, bekötve vagy egybefűzve.

Nevezni csak eredeti, eddig még nem publikált s máshol elő nem adott munkával lehet.