A sereghajtó vendégeként sem botlott az éllovas

Labdarúgás

2015. június 3., 08:37 , 751. szám

Az 5. fordulóban az 1 ponttal sereghajtó Ilosvai Buzsora vendégeként, ha nehezen is, de nyerni tudott a megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában listavezető Ungvári FC, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.

A forduló rangadóját Nagybégányban játszották, ahol a két beregvidéki együttes csatája nem hozott gólt. A sorozatot győzelemmel kezdő Beregszászi FC-nek továbbra sem megy, ezúttal a címvédő FC Polena vendégeként szenvedett vereséget a Vérke-parti gárda. Az FC Polenának egyébként ez volt az első bajnoki győzelme. Az eddig középcsapatként mutatkozó Munkácsi FC hatalmas meglepetésre gólzáporos győzelmet aratott az éremesélyes Szerednye otthonában.

Eredmények (zárójelben az ifjúsági csapatok eredményei): FC Polena – Beregszászi FC 4-2 (4-0), Ilosvai Buzsora – Ungvári FC 0-1 (0-1), Nagybégány – Déda 0-0 (1-1), FC Szerednye—Munkácsi FC 1-8 (1-3), Nagyszőlős – Huszti Obolony 4-0 (2-1), Dolhai Borzsava – Técsői FC 1-0 (8-1).

A megyeszékhelyi csapat 15 ponttal vezet a 10 pontos Nagybégány és egyformán 9 pontot gyűjtött Szerednye és Huszt előtt.

(felvégi)