Mikolajiv megyében az apa fejszével verte agyon saját fiát

2024. február 9., 19:20

Sznyihurivkában a rendőrség fia meggyilkolásáért vett őrizetbe egy férfit. Az apa fejszével mért halálos csapásokat gyermekére – jelentette a TSZN a bastankai járási rendőrség nyomán.

„Bejelentés érkezett a rendőrség bastankai járási osztályának 2. számú rendőrőrsére a Sznyihurivkai kistérség egyik lakosától, miszerint otthonában halálosan megsebesítette fiát. A helyszínre kiérkeztek az operatív nyomozócsoport munkatársai, valamint az igazságügyi orvosszakértő, akik a bejelentő otthonában egy 43 éves férfi élettelen testére bukkantak. Az igazságügyi orvosszakértő előzetes megállapítása szerint a férfi koponyasérülés következtében halt meg” – áll a közleményben.

A 66 éves elkövető elmondta a rendőröknek, hogy ittas volt. Amikor megérkezett a fia, vita támadt közöttük, melynek során a tettes baltát ragadott és azzal több ütést mért a sértett fejére. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A nyomozók szándékos emberöléssel gyanúsították meg az őrizetbe vett férfit. A tettest 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélheti a bíróság.

(tsn.ua/Kárpátalja)