Családi hétvége a Vadvölgy Panzióban

2023. szeptember 4., 20:05

A Vadvölgy Panzióból minden alkalommal vidáman térnek haza tagcsaládjaink. A gyönyörű táj, a finom ételek, a családias környezet, mind hozzájárul ehhez. Ilyen alkalmakkor jó barátságok, ismeretségek is köttetnek. Nem volt ez másként legutóbbi családi hétvégénken sem, amelyen 15 család vett részt, azaz több mint 60 fő.

Köszönet a program megvalósulásáért Magyarország Kormányának! Az alábbiakban az egyik résztvevő anyuka beszámolóját olvashatják:

2023. augusztus 25‒27. között immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete szervezésében a Vadvölgy Panzióban a várva várt családi hétvége. Kosztyu Zsolt és Julianna vezetésével érdekes beszélgetéseken, játékos foglalkozásokon vehettünk részt.

Nagy izgalommal várta családunk apraja nagyja ezt a napot. Első alkalommal jártunk itt a gyerekekkel, és kicsit félve, mégis nagyon boldogan érkeztünk. A szállás kifogástalan, tiszta és rendezett, a vacsora nagyon ízletes volt. Ezt követte egy ismerkedős, beszélgetős este. Itt minden család bemutatott egy általa nem ismert családot, így mindenki megismerhetett mindenkit.

A szombat reggelt egy közös imádsággal kezdtük, amit Ábrány Krisztián áldozópap és mentálhigiénés szakember vezetett, majd következett egy kirándulás festői szépségű hegyek között, ahol megcsodálhattuk a lélegzetelállító tájat, és szívhattuk a friss erdei levegőt. Miután visszatértünk a panzióba, a gyerekek vidáman vették használatba a játszóteret. Elfogyasztottuk a finom ebédet, aztán szabad program következett. A kis lurkók és a felnőttek birtokba vették a medencét, vidáman lubickolt mindenki. Vacsora után ismét hosszú beszélgetések következtek, természetesen játékkal ötvözve, immár családias hangulatban.

A vasárnapot áhítattal kezdtük, melyet imával zártunk. Végezetül átbeszéltük a hétvégi eseményeket. Ebéd után pedig mindenki csordultig boldogsággal feltöltődve indult haza.

Hálás szívvel köszönjük a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének, hogy lehetőségünk volt kiszakadni a mindennapi mókuskerékből, és a természet lágy ölén, festői környezetben feltöltekezni.

Kis-Vodosztávszka Irén

résztvevő