Családi hétvége festői környezetben

Olvasói levél

2023. augusztus 17., 14:55 , 1173. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete idén második alkalommal szervezett családi hétvégét a Vadvölgy Panzióban augusztus 11–13. között. A panzió és annak festői környezete rendkívül vonzó az érdeklődők számára. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az ide szervezett programokra folyamatos a túljelentkezés. Ezúttal 61 fő vett részt. Fogadják erről a részt vevő Bálint család beszámolóját!

Augusztus 11-én reggel tele kíváncsisággal és izgalommal indultunk az első közös kirándulásra a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládos Egyesület tagcsaládjaival. Finom ebéddel vártak bennünket a Vadvölgy Panzióban, ahol egy tartalmas hétvégét tölthettünk el. A festői környezetben épült panzió összkomfortos szobái tökéletes pihenési lehetőséget biztosítanak a családok számára. Az ebéd után Pocsai-Dóka Éva programvezető körbevezette az újonnan érkezett családokat az épületben és ismertette a panzió történetét, majd egy könnyebb túrára invitálta a résztvevőket a közeli dombra, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a környező hegyekre. Vacsora után a gyerekek birtokba vették a panzió medencéjét, míg a felnőttek szaunázhattak, majd a jelen lévő családok egy ismerkedős beszélgetéssel zárták az estét.

Szombaton reggeli után további tartalmas beszélgetések keretében ismerkedtünk, ahol szóba kerültek az igazi értékek, a család, a gyermekvállalás, a neveléssel kapcsolatos kérdések megvitatása, majd a nap további részében gombázni indultak a családok. A nap végén csánozással töltődtünk.

Vasárnap reggeli után indultunk haza hálával telt szívvel, mert ez alatt a két nap alatt olyan emberekkel ismerkedtünk meg, akiknek a valódi értékek, vagyis a család, a gyermekvállalás fontossága áll az első helyen. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindannyiunk nevében az Egyesületnek, hogy lehetővé tette ezt a csodálatos hétvégét számunkra.

A program Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg.

Köszönettel: a Bálint család