A zsarnokoskodó férfi megölte élettársát

2023. augusztus 5., 13:15

Csernyihiv megyében egy férfi megölte és kirabolta élettársát. Az erőszak rendszeres volt az élettársak között. A rendőrség csupán a múlt hónapban négy alkalommal járt el a zsarnok ellen – jelentette a TSZN a Csernyihiv Megyei Rendőrségre hivatkozva.

A Novhorod-Sziverszkij járási falu lakói értesítették a rendőrséget, hogy holtan találták saját otthonában a 40 éves helyi illetőségű nőt.

A rendőrség operatív nyomozócsoportjának tagjai néhány óra leforgása alatt felkutatták és őrizetbe vették a gyilkosság gyanúsítottját a szomszédos Korjukivkai járásban. Az elkövető az áldozat 43 éves élettársa volt.

„A rendőrség megállapította, hogy az őrizetes éjszaka betört a nő otthonába, megölte őt és elvitte a házból az arany ékszereket” – közölte a hatóság.

A TSZN felidézi, júliusban a rendőrség négy ízben indított eljárást a férfi ellen családon belüli erőszak miatt, a jegyzőkönyveket haladéktalanul továbbították a bíróságra.

A rendőrök minden alkalommal azonnali távoltartást rendeltek el az elkövetővel szemben: megtiltották számára a nőhöz való közeledést, illetve az érintkezést vele bármilyen módon.

(tsn.ua/Kárpátalja)