Halálos baleset a Beregszászi járásban: gépkocsi kamionnal ütközött

2023. január 16., 08:34

Január 14-én érkezett bejelentés a 102-es telefonvonalra a Beregszászi járásban történt tragikus közúti balesetről. Erről a Nemzeti Rendőrség Kárpátalja Megyei Főosztálya számolt be.

A Beregszászi Járási Rendőrség operatív nyomozócsoportja és a Kárpátalja Megyei Rendőrség nyomozói azonnal a helyszínre vonultak. A rendőrség kiderítette, hogy Beregkövesd (Kamjanszke) és Nyíresújfalu (Dunkovica) községek között egy Volkswagen 64 éves sofőrje, egy nagyszőlősi lakos elaludt a volánnál, a szemközti sávba hajtott és egy Volvo kamionnal ütközött. A baleset következtében az autó vezetője mellkasi sérülést szenvedett, utasa, egy 59 éves nő a helyszínen életét vesztette. A balesetben a Volvo vezetője, egy 25 éves huszti járási lakos nem sérült meg.

Mindkét járművet a Beregszászi Járási Rendőrség büntetőparkolójában helyezték el. A nyomozók vizsgálják a nő halálát okozó közlekedési baleset körülményeit. Az ügyben vizsgálatsorozatot rendelnek el a halálos baleset objektív körülményeinek megállapítására. A bűnüldöző szervek e tény alapján büntetőeljárást indítanak.

(mukachevo.net/RV)