Pályázati kiírás

2015. december 10., 17:09

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet pályázatot hirdet fiatal határon túli magyar oktatói ösztöndíjra a 2015/2016-os tanévben a szülőföldi felsőoktatási intézmények valamelyikében oktatói tevékenységet folytató román, szerb, szlovák vagy ukrán állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára.

Pályázhat minden olyan, 2015. július 1. napján a 38. életévét be nem töltött ukrán állampolgárságú, magyar nemzetiségű személy, aki a 2015/2016-os tanévben valamely Ukrajna Kárpátalja Közigazgatási Területen („Zakarpatszka oblaszty”) működő, Ukrajnában III.-VI. szintű akkreditált státuszú felsőoktatási intézményben főállású oktatóként (munkaviszonyban vagy megbízási szerződéssel) dolgozik és órarend szerinti oktatói tevékenységet folytat magyar nyelven is, és/vagy órarenden kívüli rendszeres oktatói tevékenységet (konzultációt, tutoriális vagy szaknyelvi képzést) végez magyar nyelven olyan képzésben (szakon), ahol a tanévben órarend szerint nincs magyar nyelvű oktatás; és nem esik a pályázásból kizáró feltételek hatálya alá.

A pályázat benyújtásának határideje és módja:

Az elektronikus adatlap a http://sao.bbi.hu felületen keresztüli internetes beküldési határideje: 2016. január 11., éjjel 24.00 óra (közép-európai /magyarországi/ idő /CET/ szerint).

Az elektronikusan már benyújtott adatlap kinyomtatott és aláírt formájának és a papír alapú kötelezően csatolandó mellékletek postai beérkezésének és személyes benyújtásának határideje: 2016. január 12., helyi idő szerint 15.00 óra.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a határidő minden esetben a beérkezés időpontját jelenti, valamint arra, hogy a pályázat benyújtásával kapcsolatban hiánypótlásra nincs lehetőség!

A pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázó pályázatát az elektronikus adatlap kitöltése végeztével beküldi az elektronikus Ügyfélkapu felületen keresztül, majd a PDF file-t kinyomtatva, azt saját kezűleg aláírva postai úton vagy személyesen határidőre beérkezteti a régiójának megfelelő irodába a kötelezően csatolandó papír alapú mellékletekkel együtt.

A pályázatokat személyesen vagy – ajánlott küldeményként – postai úton kérjük eljuttatni az alábbi, a pályázó állampolgárságának megfelelő címre:

"GENIUS" Jótékonysági Alapítvány,

Agora Információs Központ

Cím: Beregszász, Kossuth tér 6., Pf. 33.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az iroda 2015. december 24 – 2016. január 10. között zárva tart!

Munkanapokon az iroda 8-16 óra között tart nyitva.

Az érdeklődők az alábbi címen és telefonszámon kaphatnak további részletes felvilágosítást az ösztöndíjpályázatról, a pályázati jelentkezésről:

"GENIUS" Jótékonysági Alapítvány,

Agora Információs Központ

Cím: Beregszász, Kossuth tér 6., Pf. 33. (főbejárat, 108. terem)

Tel.: 00 380-31-41-243-43/ 153 mellék

Fax: 00 380-31-41-234-62

E-mail: agora@kmf.uz.ua

web: www.genius-ja.uz.ua

Figyelem! Jelen felhívás a teljes pályázati kiírásnak csak kivonata. Kérünk minden pályázót, hogy csak a teljes pályázati kiírás ismeretében pályázzon, melyek megtalálhatók a www.martonaron.hu, www.balassi-intezet.hu honlapokon.