Őrizetbe vették az ismerősét súlyosan megkéselő fiatalt

2024. április 2., 08:13

A minap a 102-es telefonvonalra bejelentés érkezett az ungvári kórház orvosaitól, ugyanis egy 24 éves férfit többszörös szúrásos sebesüléssel szállítottak a kórházba.

A rendőrök megállapították, hogy az áldozat milyen körülmények között sérült meg. Ennek érdekében igazságügyi szakértői, operatív nyomozócsoport, valamint a kutyás szolgálat dolgozott a helyszínen.

Ismertté vált, hogy az ungvári járási Tiszaágtelek község 24 éves lakosa és a munkácsi járási Szernye község 18 éves szülötte közös pihenése során vita tört ki közöttük. Utóbbi a konfliktus eszkalálódása során több késes ‒ 6 szúrt és 1 áthatoló – sebet ejtett ismerősén. Az elkövető a kést a helyszín közelében eldobta, majd elszaladt és elrejtőzött.

A bűnügyi rendőrség munkatársai gyorsan felkutatták és őrizetbe vették a gyanúsítottat. Ideiglenes fogdába helyezték. A tárgyi bizonyítékot, egy kést, megkeresték és lefoglalták. A nyomozók az ügyben előzetes vizsgálatot folytatnak. A fogvatartottat a bűncselekmény miatt 8 év börtönbüntetésre ítélhetik.

(Facebook/RV)