„Villogj velünk láthatósági mellényben!” – Rajz- és videópályázat a biztonságos közlekedésért

2024. március 24., 13:42

A Határtalan Segítség Alapítvány egyik legfontosabb feladata a gyerekek közlekedésbiztonságra való nevelése. Ezért az Alapítvány rajz- és videópályázatot hirdet kárpátaljai intézmények, iskolák és óvodák, valamint növendékeik számára.

Itt a nagy lehetőség számotokra megmutatni a kreativitásotokat és elkötelezettségeteket a biztonságos közlekedés iránt!

A Határtalan Segítség Alapítvány immár második alkalommal hirdeti meg ezt a kreatív pályázatot, amelyre minden kis kárpátaljai rajzolónak és videókészítőnek lehetősége van jelentkezni.

A pályázat célja, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára és segítsék a gyerekeket abban, hogy már fiatalon tudatosan és biztonságosan közlekedjenek az utakon a láthatósági Rolki pántokban, mellényekben.

Rajzpályázat: Hozd ki a legjobbat magadból és alkoss egy kreatív rajzot a biztonságos közlekedés témájában! Használj bármilyen rajztechnikát és színeket, hogy megmutasd, hogyan képzeled el a biztonságos közlekedést. Ne felejtsd el belefoglalni a láthatósági mellény és a Rolki láthatósági pánt fontosságát!

Videópályázat: Ha inkább videóban fejeznéd ki magad, készíts egy rövid, maximum 1 perces filmet a biztonságos közlekedési témájában, ezt akár az intézmények is megtehetik! Mutasd be, hogyan lehetünk felelősségteljesek az utakon, és hogyan viselhetjük a láthatósági mellényeket és a Rolki láthatósági pántot!

Beküldési határidő: 2024. április 1.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! A pályázatban három korcsoportban indulhatsz: 3–8 év, 8–12 év és 12–16 év között, és a kárpátaljai intézmények is beküldhetnek videókat a pályázatra!

Nyeremények: Az Alapítvány minden pályázóval megosztja az örömöt és a dicsőséget, de a legjobbaknak különleges ajándékokat is szán. A kárpátaljai intézmények között három jó minőségű használt pedálos gokart és három 10 000 Ft értékű ajándékutalvány kerül majd átadásra. Az egyéni pályázók ajándékcsomagban részesülnek.

Ha szeretnél részt venni a pályázaton, kövesd be a Rolling Kids Facebook-oldalát, és küldd el alkotásod Messengeren vagy töltsd fel a Rolling Kids Facebook-oldalára!

További részletekért és információkért látogass el az Alapítvány honlapjára: www.grenzenlose-kinderhilfe.com

A Határtalan Segítség Alapítvány