Megtalálták a Németországban meggyilkolt ukrán nő édesanyjának holttestét

2024. március 21., 10:35

Szerdán a rendőrség búvárai női holttestre bukkantak egy horgásztóban a németországi Bad Mingolsheim közelében. Az áldozat annak az ukrán nőnek az édesanyja, akit két hete holtan találtak a Rajna partján – írja a Jevropejszka Pravda a Bild nyomán.

A 27 éves Margarita meggyilkolása után az esetet vizsgáló Rampe különleges bizottság napokig kutatott az áldozat 51 éves édesanyja, Marina után.

Miután a tóban megtalálták a holttestet, feltételezik, hogy a német Marko O. és orosz felesége, Inna, akiket még korábban őrizetbe vettek, megölték Margaritát és édesanyját, hogy elrabolják az ukrán nő öthetes lányát.

„A letartóztatott gyanúsítottak, akik a rendelkezésre álló adatok szerint a meggyilkoltak személyi köréhez tartoztak, alaposan gyanúsíthatók a bűncselekmény eltitkolása céljából közösen elkövetett, alattomos emberölés elkövetésével” – közölte az ügyészség és a rendőrség.

A nyomozók szerint az elkövetők március 6-án este ölték meg a csecsemő nagymamáját, néhány órával később pedig az édesanyját.

(eurointegration.com.ua/Kárpátalja)