Pásztor Bálint: Ki, ha nem a VMSZ?!

2024. január 4., 09:27 , 1191. szám

Pacséron értékelte a párt idei teljesítményét és fogalmazta meg a következő időszakra vonatkozó feladatokat a Vajdasági Magyar Szövetség közel 300 fős testülete, a tisztségviselők fóruma.

Az esemény kapcsán tett közzé bejegyzést közösségi oldalán a párt megbízott elnöke, dr. Pásztor Bálint. A Ki, ha nem a VMSZ?! című bejegyzésében azt írja, a VMSZ az elmúlt évtizedek legnehezebb időszakában talpon maradt, a közösség tagjai támogatásának köszönhetően politikailag megerősödött és a szerbiai, meg a vajdasági politikai színtér megkerülhetetlen tényezője továbbra is. Hozzáteszi, 2024-ben a párt a választási program megvalósításán dolgozik, de vár rájuk egy tisztújító közgyűlés is.

Mint dr. Pásztor Bálint írja, méltó módon megünneplik majd a párt 30. születésnapját is és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon tovább erősödjön a VMSZ. A párt megbízott elnöke hozzáteszi, munkatársaival és a párt segítőivel továbbra is egységesen és kitartóan fognak e célok elérése érdekében dolgozni.

(vajma.info/Kárpátalja)