Összeomlott a Gyija alkalmazás az eurovíziós közönségszavazástól

2024. február 7., 09:18 , 1196. szám

Összeomlott a Gyija alkalmazás, miután megkezdődött a közönségszavazás az Eurovízió 2024 nemzetközi dalfesztivál nemzeti válogatóján – jelentette a korrespondent.net múlt szombaton este.

A 11 döntős fellépése után a műsorvezetők bejelentették a közönségszavazás kezdetét, amely a Gyijában zajlott. A közösségi oldalak számos felhasználója azonban arról számolt be, hogy az alkalmazásba való belépéskor a „Sajnos hiba történt” tájékoztatás jelent meg, és nem volt lehetőség szavazni a versenyzőkre.

Ezzel egy időben a Gyija Telegram-csatornáján közölték, hogy a fennakadást a szavazni vágyók száma okozza: „Mennyien szeretnének szavazni kedvenc jelöltjükre az országos válogatón! A Gyijának szüksége van egy kis időre, hogy magához térjen az ilyen nagyszámú látogatótól. Tehát ha nem tudja megnyitni a Szavazást, próbáljon meg szavazni néhány perccel később!”

Utóbb közölték, a nemzeti válogató eredményét vasárnap este teszik közzé.

Emlékeztetőül: a Gyija alkalmazást több mint 20 millióan használják. Jelenleg az alkalmazás több mint 30 szolgáltatást és 14 dokumentumot tartalmaz.

(ntk/korrespondent.net)