KMNE: Síhétvége és pihenés a Vadvölgy Panzióban

Olvasói levél

2024. február 6., 12:00

Február 2-án estére 15 kárpátaljai magyar nagycsalád érkezett meg a Vadvölgy Panzióba. A hétvégét egy közös vacsorával kezdtük el. Ezt követően mindenki kihasználta a vacsora utáni szabadidőt, ismerkedtünk, rég nem látott barátokkal beszélgethettünk. Aztán mindenki örömére jöhetett a medencézés és a szaunázás, illetve nagyon sokféle társasjáték.

A következő napot kicsit korai keléssel, de annál nagyobb örömmel indítottuk, ugyanis kissé ködös, de remek időnk volt a síeléshez. Voltak, akik délelőtt síeltek, s voltak, akik csak délután. Viszont az anyukák a kicsi gyermekeikkel sem unatkoztak, mert volt lehetőség szánkózni, hógolyócsatázni, hóembert építeni.

A nap végén pihenésképpen lehetőség volt medencézni, szaunázni és a csánban melegedni. A későig tartó beszélgetések, játékok után lassan mindenki elfáradt. A vasárnapot reggelivel, majd egy közös áhítattal kezdtük. Kihasználva a hely lehetőségeit, volt, aki medencézett még egyet, volt, aki szánkózott, és volt, aki csak élvezte a társaságot. Ezután mindenki útnak indult hazafelé.

Összességében egy nagyon jó és tartalmas hétvégét töltöttünk együtt. Köszönjük a lehetőséget!

Barta Henrietta
résztvevő