Kamaszvetélkedő a nagycsaládosoknál

Olvasói levél

2023. augusztus 30., 15:35 , 1174. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének (KMNE) hagyományosan évente megrendezésre kerülő programsorozata a kamaszvetélkedő. Ez a többfordulós versenysorozat két online és egy jelenléti fordulót foglal magában.

Az elmúlt években az élő döntőt a Vadvölgy Panzióban rendeztük meg, idén viszont Beregszászban a Pásztor Ferenc Közösségi és Zarándokházban augusztus 25-én. Istennek hála, az idei évben nagy volt az érdeklődés a vetélkedő iránt, a döntőn a legjobban teljesítő 10 versenyző vehetett részt. Logikai, ügyességi feladatok kerültek porondra, igyekeztünk aktuális és érdekes kérdésekkel készülni, amiért a fiatalok hálásak is voltak.

Marosi Anita segítségével, akinek ezúton is köszönjük, hogy vállalta a zsűrizés feladatát, kihirdetésre kerültek a nyertesek. Megosztott második helyen végzett Gogola Mária és Pércsi Márton, első helyen pedig Tóth Réka Karola. A verseny nagyon szoros volt, mindenki nagyon ügyesen teljesített, így senki nem tért haza nyeremény nélkül.

Reméljük, jövőre még több fiatal méri majd össze tudását ilyen formában. Köszönetet mondunk támogatóinknak, akik lehetővé tették az alkalom megvalósítását.

A program megvalósulását Magyarország Kormánya támogatta.

 

Túri Ágnes

programfelelős