Célba ért a Béres Alapítvány nagy értékű adománya

2023. augusztus 25., 11:50

Az erről szóló információt Rudolf Balazhinec, a Family of Christ International jótékonysági alapítvány elnöke tette közzé Facebook-oldalán.

„Ezúton szeretnénk megköszönni @beres_egeszseg -nek és @victormykita -nak, hogy nagy mennyiségű vitamint adományoztak, ami már nagyon sok gyermekhez eljutott, mégpedig olyan városokban, mint pl. Donyeck megyében Szlovjanszk, Krasznohorivka, Komarszk kistérség, Herszon megyében Herszon, Bila Krinicsja, Novovoszkreszenszke, Novopavlivka falu és Poltava.

Amint arról honlapunkon is értesülhettek, a Béres Gyógyszergyár Zrt. és a Béres Alapítvány az orosz–ukrán háború kitörése óta folyamatosan igyekszik segíteni a háború miatt nehéz helyzetbe került ukrajnai lakosságot. Nyár elején ismét nagy értékű adománnyal segítette az orosz–ukrán háború miatt szenvedő ukrajnai embereket. Magyarország Ungvári Főkonzulátusa július végén juttatta el Ungvárra a vitaminkészítményeket és étrend-kiegészítőket tartalmazó közel 760 000 hrivnya értékű szállítmányt, amit a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatás vezetőivel közreműködve a Family of Christ International jótékonysági alapítványon keresztül osztottak szét több ukrajnai megyében.

(Facebook/RV)