A halálos baleset minden áldozata ugyanazon család tagja

2022. május 15., 19:18

Amint arról honlapunkon is értesülhettek, május 13-án az esti órákban halálos közúti baleset történt Kisanna (Hankovica) falu közelében: egy RENAULT kamion és egy Volkswagen Golf személygépkocsi ütközött.

Azóta kiderült, hogy a baleset következtében egy rendőr, valamint felesége és lánytestvére haltak meg. Ezt az Állami Nyomozóiroda (DBR) Lembergi Területi Igazgatóságának szóvivője, Tetyana Muravel jelentette be. Elmondása szerint az autó sofőrje elvesztette uralmát a jármű felett, és a szemközti sávba hajtott, ahol egy szembejövő kamionnal ütközött.

„Az autót egy kárpátaljai rendőr vezette, aki szolgálaton kívül volt. A jármű két utasa – a sofőr felesége és lánytestvére – a helyszínen, a sofőr pedig a mentőautóban halt meg a kórházba menet" – mondta Tetyana Muravel.

Elmondása szerint a kamionsofőr nem sérült meg, a vizsgálatok azt mutatták, hogy józan volt. A DBR közlekedésbiztonsági szabályok megsértése, illetve több ember halálát okozó jármű üzemeltetése miatt indított büntetőeljárást.

(pmg.ua/RV)