Kiraboltak egy fotóst Técsőn

2022. május 10., 09:03

Május 8-án 11 óra körül egy 39 éves helyi nő fordult a rendőrséghez. A nő arról számolt be, hogy ismeretlenek ellopták a fényképezőgépét az objektívvel, valamint a mobiltelefonját, majd ismeretlen irányba elmenekültek.

A nyomozói munkacsoport a hívás után a megadott címre vonult. A rendőrök beszéltek a károsulttal, a nyomozók pedig a térfigyelő kamerák videóját dolgozták fel, amely rögzítette a bűncselekményt. Míg a sértett figyelmét elterelte egy felvétel, egy ismeretlen férfi ellopta a nő sporttáskáját és ismeretlen irányba elmenekült. A rendőröknek néhány perc alatt sikerült felkutatni a gyanúsítottat. Kiderült, hogy a tettes egy 33 éves técsői lakos, akit korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt ítéltek el. Az elkövetőtől tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, amelyeket a közeljövőben visszaadnak a sértettnek.

A nyomozók hadiállapotban elkövetett lopás bűntette miatt indítottak büntetőeljárást. A bűncselekménnyel gyanúsított személyt őrizetbe vették és ideiglenes fogdába helyezték. Az ügyben folyamatban van az előzetes vizsgálat.

(pmg.ua/RV)