Dnyipropetrovszk megyét lőtte az ellenség

2022. március 31., 11:50

Az orosz megszállók rakétatámadást intéztek Dnyipro városa ellen, és megsemmisítették az üzemanyag-lerakatot – jelentette a korrespondent.net Mikola Lukasuk, a Dnyipropetrovszki Megyei Tanács elnöke nyomán.

„Este az ellenség légicsapást mért a megyeközpontra. Két rakéta eltalálta az üzemanyaggal teli lerakatot. Az objektum megsemmisült. Egy másik rakéta roncsai megrongáltak további két üzemanyag-szállító teherautót. Sérült vagy halott nincs” – írta a Facebook közösségi oldalon.

Lukasuk arról is beszámolt, hogy a megszállók provokációt hajtottak végre Herszon megye felől, lőtték az aposztolovei kistérséget. Szerencsére senki sem sérült meg.

Ezenkívül a megszállók rakétákkal lőtték az egyik novomoszkovszki gyárat – közölte Valentin Reznicsenko, a Dnyipropetrovszk megyei katonai közigazgatás vezetője.

„Ellenséges támadások érték megyénket. Dnyipróban rakéta találta el az üzemanyag-lerakatot. Novomoszkovszkban az egyik gyárat. Halottak nincsenek. A katasztrófaelhárítók és a rendfenntartók a helyszínen dolgoznak” – írta a Telegramon.

(korrespondent.net/Kárpátalja)