Csapatépítő nap a Kárpátaljai Háló Egyesületnél

Olvasói levél

2021. szeptember 2., 17:19 , 1073. szám

A Kárpátaljai Háló Egyesület augusztus 28-án tartotta meg ifjúsági és felnőtt csapatépítő napját Benében, a Borzsa folyó partján. A nap szomorkás és borús volt, de miután odafentről is érezték és látták a jó hangulatunkat, így a nap is kisütött.

A résztvevők többsége Munkacsról, Tiszaújhelyről, Tiszaújlakról és Karácsfalváról érkezett. Reggeli után Hajlik Katalin ifivezetőnk ismerkedős és csapatépítő játékokkal próbálta összekovácsolni a társaságot. Minden korosztály nagyon élvezte a játékokat, amit a fotók és videók is bizonyítanak.

A játékok után más vizekre eveztünk, mégpedig a Borzsa folyón kenuzhattak a bátrabbak Hajlik Katalin vezetésével. Ez idő alatt Gorondi Albert finom bográcsgulyást főzött, ami megízésítette a napunkat.
Ebéd után szabadidős programok közül válogathattak a résztvevők: lehetőség volt társasjátékozni, asztaliteniszezni, kézműves-foglalkozáson részt venni, melyeken gyöngyből készült hálós karkötőt készíthettek gyöngyszövéses technikával, és persze a beszélgetések sem maradtak el az újratalálkozás örömében.

Mindenki számára emlékezetes maradt az élménydús nap. Zárásként a benei római katolikus templomban misén vettünk részt, melyet Rácz István plébános celebrált. Hazaérkezve hálát adtunk, hogy sikeresen megvalósulhatott a program. Köszönet mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a szép napot.