Ötvenezer hrivnya a nyomravezetőnek

2014. augusztus 12., 18:28

Ennyi pénzt ajánl fel a rendőrség annak, aki segít felderíteni a munkácsi járási Várkulcsán (Kljucsarki) elkövetett gyilkosságot.

A rendőrség még augusztus 3-án, a Munkács–Csap autóúton, Várkulcsa községnél bukkant rá az 1979-es születésű helyi lakos holttestére egy Hyundai típusú személygépkocsiban. Az áldozat halálát lőfegyver okozta.

A korábbi híradásokból arra lehetett következtetni, hogy a hatóságok máris nyomon vannak, s a gyanút az is alátámasztani látszott, hogy a rendőrség kisebb fegyvergyűjteményt és marihuánát foglalt le egy munkácsi lakosnál tartott házkutatás alkalmával. A közelebbről meg nem nevezett személyt azonban nem gyanúsították meg a várkulcsai gyilkosság elkövetésével, a mukachevo.net pedig ma arról számolt be, hogy a munkácsi városi rendőrség a lakosság segítségét kéri a nagy visszhangot kiváltott bűntény megoldásához.

A rendőrség arra kér mindenkit, aki hozzá tud járulni a nyomozás sikeréhez, hogy hívják a 099 146 15 46 telefonszámot. Azt ígérik, bizalmasan kezelik az ügyet, s 50 ezer hrivnya pénzjutalmat ajánlanak fel a nyomravezetőknek, azaz azoknak a személyeknek, akik hiteles információval segítenek megoldani a bűntényt.

(mukachevo.net/Kárpátalja)