Hajnalig állt a bál

KMKSZ-mulatság Császlócon

2007. december 7., 09:00 , 360. szám

Három év alatt már hagyománnyá vált, hogy a KMKSZ Ungvári Középszintű Szervezetének aktivistái évente összegyűlnek Császlócon a kultúrházban egy jó hangulatú táncmulatságra.

Roják Mária, Császlóc polgármestere és a helyi KMKSZ-alapszervezet elnöke nyitó beszédében kijelentette, az idő igazolta, hogy szükség van a császlóci KMKSZ-bálra, hisz évről évre többen jönnek el. "Már a kultúrház nagyterme is szűkös, de sok jó ember kis helyen is elfér" - mondta, majd megköszönte mindenkinek, aki segített a szervezésben, akik töretlen lelkesedéssel, önzetlenül dolgoztak azért, hogy a 210 vendég jól érezhesse magát a bálon. Végül mindenkinek jó szórakozást kívánt.

Az Illár Andrea által felkészített kisgyerekek és fiatalok tánca nagy sikert aratott. Ezt követően a járás minden részéből összesereglett társaság is táncra perdült, Palkó Tibor zenekara fáradhatatlanul húzta a talpalávalót. A császlóci vendéglátók arról is gondoskodtak, hogy senki meg ne éhezzen-szomjazzon, a menü bográcsgulyás és töltött káposzta volt. A szakácsasszonyok táncát követően a jelenlévők közül bárki zenei kísérettel elénekelhette kedvenc nótáját a színpadon. A legnagyobb közönségsikert az ungvári Berlanyukné Nagy Anikó és a császlóci Szuhányi Sándor aratta. A bálozók olyan jól érezték magukat, hogy legtöbbjük csak hajnalban indult haza.

Badó Zsolt