Badaló és Beregszász az alapszakasz győztesei

Labdarúgás

2014. augusztus 7., 07:00 , 708. szám

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban a 12. forduló után biztossá vált, hogy az A csoportban Badaló, a B jelzésű csoportban pedig Beregszász végez majd az élen az alapszakasz küzdelmei végén.

A Badaló–Kígyós párharcban elsősorban az ifjúsági csapatok találkozójának volt nagy a tétje, hiszen a mérkőzést megelőzően mindkét csapat 27-27 ponttal vezette a tabellát. Döcögős kezdés után a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert, de a kígyósiak szépíteni tudtak. Ezt követően Badaló megszerezte a harmadik találatot is, és ha a vendégek büntetőt is hárító kapusa nem véd olyan kiválóan, akár kiütéses győzelem is születhetett volna.

Eredmények: A csoport (zárójelben az ifjúságiak eredményei): Badaló–Kígyós 5-0 (3-1), Mezővári–Csetfalva 0-1 (2-1). A Tiszacsoma–Borzsova találkozó a csomaiak visszalépése miatt elmaradt, Nagybereg pedig szabadnapos volt.

A felnőtteknél és az ifiknél is Badaló vezeti hibátlanul, 30 ponttal a tabellát. Második Csetfalva 22, illetve Kígyós 27 ponttal.

A B csoport eredménysora: Bátyú–Zápszony 1-0 (2-1), Beregszász–Jánosi 2-1 (2-0), Papi–Kisbégány 3-4 (1-2). Gát szabadnapos volt.

Itt is mindkét fronton Beregszász vezet 28, illetve 25 ponttal. Második mindkét korcsoportban Gát 21 ponttal.

(jéel)