A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

2014. szeptember 26., 09:23

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az oktatási-nevelési, valamint taneszköz-támogatás keretében pozitívan elbírált pályázatok összegének kifizetése elkezdődött. Az OTP Bank folyamatosan tölti fel a pénzt a bankkártyákra. Ebben az évben a magyarországi kormányszerv döntése alapján az A/B típusú támogatás összege 1019,42 UAH, a C típusú támogatás összege pedig 165,95 UAH.

Azok, akik az előző években kiadott érvényes OTP-s bankkártyával rendelkeznek, bármely ukrajnai bankautomatában felvehetik az összeget. Azok számára, aki nem rendelkeznek érvényes bankkártyával, az OTP hamarosan legyártja és átadja a bankkártyát. A bank tájékoztatása szerint erre mintegy két héten belül kerül sor.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy ez év szeptember végén a három évvel ezelőtt kiadott szeptemberi hatályú bankkártyák elvesztik érvényességüket. Ezekkel a kártyákkal a támogatási összeg  szeptember végéig vehető csak fel. Ezt követően előbb ki kell cserélni a bankfiókban a kártyát, és csak az új kártyával lehet majd az összeget felvenni. Amennyiben a támogatás még a régi kártyával felvételre került, azt a későbbiekben a bank kicseréli majd. Mindez értelemszerűen vonatkozik azokra is, akiknek később, pl. októberben jár le a bankkártyájuk. Ezért kérjük, hogy mielőtt pénzt próbálnak levenni, mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a kártyájuk érvényes-e.

Gulácsy Géza,
a „KMKSZ” JA igazgatója